10 Ocak 2010

All those "Couple"s Shit....Really Wears Me Off!!

Öncelikle söylemeliyim ki ben aseksüel filan değilim,arıyor da sevgili bulamıyor ondan böyle bu bitchy tavırlar da denemez benim durumumdaki birine (bu arada FYI/for your info bitchy: cadaloz manasına gelir orospu değil) çünkü öyle bişiy yok,ayrıca kimsenin sevgilisiyle,aşkıyla,mesudiyetiyle,zengin kocasıyla,kokoş karısıyla filan alıp veremediğim yok.
Aşağıda bahsettiğim hatayı biz de yaptık, lise çağında.Sonra kestik ama artık gene aşk sorhoşu olup zaman zaman yapsakta belli raddede duruyoruz,zeka ilerledi çünkü.Ergen değiliz,saçmalamıyoruz artık.Bunu bi söyliyim de...

Benim derdim dağa taşa,twittera,facebooka,msn nickine,bloguna,kişisel iletisine,oraya buraya,dünya üstünde eline geçirebildiği her yere sanki bulunmaz hint kumaşılarmış gibi senkronize biçimde aşkını yazan kişilerle.Ya kimsenin aşkını ifade etmesine bişiy dediğim yok,olamaz da zaten ama bir değil iki değil bi süre sonra aynı kişinin aynı olayı sağa sola sanal haykırmalarını gördükçe sinirlerim atıyor.O kadar seviyorsan gidin bunu fiziksel olarak yaşayın ya da açın telefon konuşun ne bileyim.Bize söyleyeceğine sevgiline söylesene?

Bıktım ben yandan sürekli "X seni çooaak seviyoruaaaam" diye çıkan "MSNde online oldu" alertlerinden,twitterda "Sevgilim bana bunu almış bakıııaaan ahanda resminin linki(ki bu 21 yaşında birine alınmış dandik bi oyuncak ayı..WTF???)" twitlerinden,facebookta sevgilisiyle olan ve muhtelemelen çekildikleri 28736482734 ve güzel çıktıkları 3 resimden biri olan bir resmi 156 farklı photoshop efekti ile teker teker ve kah uzaktan,kah profilden,kah sadece yüze zoom şekilde kesip koymalarından.Bide altına bunların kankaları bilmem neleri tarafından yazılmış on yüz bin milyon tane yorum....
Çoğu "Kankaa süper çıkmışsınız.","Ay çok şekersiniiz benim de X le fotomu gördün müü,aşkım benim ya hep güzel çıkar o ,ne tatlı çıkmışız di mi?"(rol çalmaca),"Yengee bak kaçırma bizim oğlanı elinden eki eki." tarzında pek orjinal yorumlar.

Bunları görmemenin yolu yok mu? Tabiki de var.Twitter'da unfollow,Facebook'ta sil veya güncellemeleri sayfamda gösterme,Msnde sil+engelle iyi tamam da.Herkes mi kafayı "Dünya alem sevgimizi görsüüün ehehe.. olmayanlar rakılaı açsın ağlasn bence..ehehehe öyle çok seviyorum kiyyy" ile bozar?
Mesela ben bu kişilerin hepsini bir gruba topladım msnde,listemin nerdeyse yarısı tek gruba toplanmış oldu.Bir kısım zevzeği sildim zaten,diğerlerini "Yok canım bi seviyeye kadar normal şeyler bunlar" diyerek bıraktım ki bunlar ya aylardır değişmeyen sevgili isimli kişisel iletilerden oluşuyor ya da abartmıyorlar durumu efendi efendi mutlu oluyorlar kendi alemlerinde.

Burdan tüm insanlığa sesleniyorum:
"Sevgi güzel bişiydir,birine aşık olursun çıkmaya başlarsın ama sevgili senin sevgilindir,sanal alemde bir şekilde listelerinde bulunduğun insanların değil.Sadece senin.Sen bünyende artan adrenalin hormonundan dolayı dışardaki yurdum oğlanı olan sevgilini Johnny Depp'e, kız arkadaşını Victoria's Secret mankenlerine benzetiyor olabilirsin.Ama biz,ikinizle de ilgilenmiyoruz.En azından bi şekilde birey olarak ilgilenmişiz ki listemize girebilmişsin ama çift halinizdeki mutluluğunuz ancak belli bi seviyeye kadar umrumuzda.
Bunun yanısıra über güzelsiniz,aman allahım ne kadarrr da yakışmışlaaar filan da demiyoruz o fotolara baktıkça.Zaten her normal çift kadar yakışıyorsunuz,daha fazla değil.Romeo ve Juliet değilsiniz.Kaldı ki böyle ilanlardan sonra (min.2 max 6 ay) ayrılıp hepsini silip 1 ay sonra gene dağa taşa yazmalara başlıyorsunuz yeni sevgilinizi.Bıktık sizden. Dağılın şimdi."

Düşündüm de,gözümde şunlarla birler valla http://salihande.blogspot.com/.

Biliyorum abarttım biraz da,bıktım kendilerinden ziyadesiyle.Allahım hepsine akıl fikir ver.Teşekkürler.


"Size baktıkça kendimi daha çok seviyorum."-Narcissus
Narcissus by Michealangelo 1598

Dediklerimden kıssadan hisse çıkarmayan ve sadece "Amaan kıskanç kaltak" diyenlere gelsin bu güzel resim.Peşinen.

6 yorum:

Lexius dedi ki...

ahah sakin.. ben de nefret ediyorum öyle insanlardanda.. bırak kendi halinde takılıyo herkes :D stres yapma bence.

Ege Sağın dedi ki...

En güzeli narsist olmak gerçekten. Narsist olmak lazım

Afush dedi ki...

Narsistim narsistsin narsistler..
:D

Stres yapmadım ayrıca ya,sadece içimden geçenleri yazdım öylece.

Mark Orion dedi ki...

Yaa bu sanal ortam çıktı herşey darmadağın oldu zaten nedir bu insanlardaki ego tatmini ve ilgi çekme çabası hiç anlam veremedim bi türlü...Mantıklı düşünelim. İnsanların ilgi çekmek içiniki yolu vardır.1.si "sevgilim var ahh okdar mutluyum ki" modu yani işim meali"bunu haykırıyorum çünkü "ezik bi kişilik olarak kendimi üste çıkarmam gerekiyor" dur. Bi ikincisi intihara meyillilik halidir. Bu vakaa daha fecaattir tabi. Kısacası "benimle ilgilenin çünkü yalnız kaldım bi şekilde ilgi çekmeliyim modu" denir buna. Yani düşünsenize gerçekten intihar etmek isteseydiniz internet ortamında bunu afişe mi ederdiniz? Çok konustum yine gece gece.:) Bu şekilde yaşayan insanlara allahtan veya tanrılardan sabır diliyorum ve GO GET A LIFE sözünü ekliyorum ardına... Ve Narcissus'a katılarak; dostlarım üzgünüm ama bende size baktıkça kendimi daha çok seviyorum siz olmasaydınız bi değerim olmazdı çok saolun iyi ki varsınız:))

Ece dedi ki...

aynı şeyi geçen gün düşündüm. böyle msn listemi geçerken mucizemmmmmmmmm (L) tarzı bi ileti vardı ona koptum kapattım:D

Afush dedi ki...

@Mark Klavyenden bal damlamış canum :D