02 Ocak 2010

Biten Aşklar Müzesi

Bu siteyi tamamen bir tesadüf eseri buldum.
Çalışma mantığı şöyle, biten aşkınızın ardından hikayenizi yazıyorsunuz.İsterseniz aşkınızın bitmesi,ayrılmanızın ardından sizde kalan ve anısı olan,görmeye pek tahammül edemediğiniz eşyalarını satabilir veya isteyen birine bağışlayabilirsiniz ya da sadece öykünüzü yazabilir,bir şey satmayabilirsiniz.

2 çeşit hikaye kısmıvar."Arta kalanlar" belli bir süre yaşanmış bir ilişkinin ardından yazılan yazıları,"Başlamadan Bitenler" ise içte kalmış,bir türlü vuslata erememiş aşkların hikayelerini barındırıyor.

Okurlar "Acını paylaş" veya "Sen de vur" tuşlarıyla sizin hikayenizi puanlıyorlar.Yazılanları okumak serbest,yazılara yorum yapmak,puanlamak ve eski aşklardan arta kalanlara sahip olmak üyelik gerektiriyor.
Hani olur da gün gelir lazım olur,ki keşke olmasa,böyle bir site var aklınızda bulunsun =)




31 Aralık 2009

Yeni Yılınız Kutlu Olsun!

Resim Binboa Votka'nın web sitesinden alınmıştır.Hak filan iddia etmiyoruz,herşeyleri kendilerine =)

Yeni yılınız kutlu olsun.

Umarım bu yeni yıl herkese çok değerli dostluklar,tadına doyulmaz aşklar,zengin kocalar(ya da adayları? :D),para yemeyen kız arkadaşlar,sorun çıkarmayan bir aile,güzel notlar,bol paralar,bissürü yeni kıyafetler/aksesuarlar ya da her ne dilerseniz onu getirir =)

İsa'nın ölmesinden sonra başlanan, dünyanın güneş etrafını dönmesini sayma hadisesinde 2009. dönüşün sonuna gelirken, 2010. dönüş boyunca herkese mutluluklar diliyorum ^^

Yeni yılda geyiğiniz de votkanız da bol olsun ^^

(işte Binboa reklamı da yapmış oldum böylece..Resimlerini kullanmış olmanın karşılığını da ödedim hehe..)


29 Aralık 2009

Whopper İçin Arkadaş Satanlar


2009 yılının en başarılı sosyal kampanyalarından biri Burger King'in "Whopper Sacrifice" isimli projesiydi.
Bu proje kapsamında Facebook 'ta bir uygulama yayınlandı ve "10 Arkadaşını Kurban Et(Arkadaş listenden sil) 1 Whopper kazan." denildi.

1 hafta içerisinde uygulamayı 82.000 kişi kullandı ve toplam 230.000 kişi arkadaşlıktan silindi.
İnsanların whopper aşkının arkadaşlıklarından çok daha önemli olmasıyla kimin ne mal olduğu anlaşıldı fakat bu silme çılgınlığı dur durak bilmedi.
Facebook silinen arkadaşlıkların kendisi için ciddi bir tehlike olduğuna karar verip uygulamayı kullanıma kapattı.

Burger King'de muhteşem bir reklam yapmış oldu böylece.


"Arkadaşlık hiç bir şeydir.Açlık herşey."


Facebook grubu da tam şurada

28 Aralık 2009

Loserların Yılbaşı Planları



Yılbaşı planlarımı soran bazı sevgili arkadaşlar var.
Onlara tek ve bir kereliğine cevap vericem,daha da sormasınlar.

Yılbaşında almayı planladığım bi achivement var onun peşinde koşucam.
İşte aşağıdaki.



ve ayrıca meraklıları için:


Evet yeni yıldan hiç bişiy beklemiyorum.Gelmesinin 15 gün sonrasında finaller başlayan hiç bir yeni yıldan bir şey beklemem ben.İki yüzlü,dost görünüp düşman olan,saman altında su yürüten şerefsiz arkadaş gibi bi görüntüsü var hemen finali dayayan yeni yılın.

Acaba dünyadaki diğer tüm loserların %80 i gibi yeni yıla über "Victoria's Secret Yeni Yıl Defilesi" izleyerek mi girsem?En azından gözüm moda görür,saat 12'de defileyi izledim diye yeni yılda tüm üşengeçliklerimi bırakıp kendimi spora ve sağlıklı yaşama verip o mankenlerin çeyreği kadar taş olacağıma inanmasam da 2010'da belki bi kaç tane zımbırtı alabilirim Victoria's Secret'tan.

Fena fikir değilmiş.

Yazılarımı okuyorsunuz biliyorum.Misafir sayacım var hehe.
Bi kere de yorum yazın be.
Napıcaksınız yılbaşında?
( Valla yancı olmıycam,beni de alın demiycem =) )

27 Aralık 2009

Custom Made Men - Kişiye Özel Yapım Erkekler

Aslında yukarıdaki resmin konuyla çokta alakası olmayabilir.Sadece ucundan azcık alakalı olduğu ve çok sevdiğim filmlerden birine ait olduğu için orada(Film: The Ugly Truth)

Kadınlar kötü adam tipli erkeklerden hoşlanırlar denir.Hani şu çapkın,gecelerin adamı,geçmişinde bir sürü kız olan,tehlikeli,karı kız,kumar vs herşeyle alakası olan kısaca "iyi bir koca adayı" olmayan tüm erkeklerden hoşlanma potansiyelimiz olduğu düşünülüyor.

Yanlış!!

Aslında tek derdimiz sanat! Evet garip geldi kulağa böyle diyince biliyorum.Leonardo Da Vinci bile bir heykel yapmadan önce o mermerin içindeki muhteşem sanat eserini gördüğünü ve sabırsızca işe koyulduğunu söylemiş.Biz de böyleyiz.O mermer bloğun yani kendini bir şey sanan özgüven manyağı adamın içinde çok şahane bir heykel görmekteyiz,yani "İdeal Adam" heykelini.
Kadın,ola ki o mermer blogu sahiplenebildiyse,vakit geçirmeden çalışmaya başlar sanat aşkıyla."Onu giymesen bunu giysen..","Siz hep arkadaşlarınla böyle playstation oynuyosunuz,sen PES'i benden daha çok seviyosun heralde?","Hadi gel Mango'da yeni sezon varmış.Sen şimdi sıraya gir ben bişiler kapıp gelicem" gibi küçük dileklerle o erkeği baştan aşağıya değiştirir.Mermer şekillendikçe keyif alır.Erkek bir erkeğin bilmesinin gereksiz olduğu konularda fikir sahibi olmaya başladıkça,hanım kişimizin isteklerini o söylemeden bildikçe,o hanımın içindeki "ideal erkek" oldukça hanfendi mutlu olur.Daha yontulmamış kısımlara bakıp daha bir hırsla başlar çabalamaya.
Taa ki,
O erkek tam bir sanat eseri oluncaya kadar.Tıpkı bir sanatçı gibi,yaptığı bitirdiği heykele hayran hayran bakar ve kenara koyup izler.Kıskanır,herkese gösterir,herkesten sakınır.Hayatının merkezine koyar.
Ama sadece Başka bir mermer bloğu ve içindeki heykel potansiyelini görünceye dek.

Başka bir heykel çalışması,yeni bir tutkulu aşktır ve eski heykelin elden çıkmasını gerektirir.O eski heykel yani "ideal erkek" başka bir kadın için o kadar da ideal değildir,hala pürüzlü yerleri vardır,bazı yerleri yeterince simetrik değildir.En baştan tekrar çalışmaya başlar o da aynı erkek üstünde olan erkeğe olur.kendini yeniden bir sanatçının ellerine bırakır.
Ve bu böyle gider.
En sonunda,eğer herkesin onu tamamen kendi istediği gibi yontmasına izin verirse her tarafı şekillendirilmiş ama aslında bütüne bakıldığında şekilsiz ve mutsuz bir mermer yığınına dönüşebilir.
Bu kötüdür tabii.

Ufak bir tavsiye beyler,evet karşınızdaki bayanın gözündeki ideal erkek özelliklerine sahip olmak can yakmaz hatta onu mutlu eder ve iyi bir şeydir bu.Fakat onu elinde tutmanın en temel ve aynı zamanda en zor yolu ideal erkeğe yaklaşmak ama asla tam bir ideal erkek olmamaktır.Sizi rahatsız etmeyen özellikleri,kaldırabildiğiniz kadarını
alın ama orda bırakın işte.

Bir anlamda göster ama elletme gibi bişiy :)

Bu da bugünkü acı gerçeğimizdi,itirazı olan? :)