24 Eylül 2009

Olmaya Devlet Cihanda Bir Nefes Sıhhat Gibi

Son zamanlarda bana aşırı derecede sancı ve acı veren bir rahatsızlıkla boğuşmaktayım.Doktorumun dediğine göre çok ciddi ve geçmeyecek bir şey değil ama ne yazık ki acısı çok fazla.Her sabah güne 4 ayrı ilaçla başlayıp geri kalanını aynen şu kız gibi eğilmiş karnımı tutarak ve anlamsız anlamsız etrafa bakarak geçiriyorum.
Sadece bu kadar alımlı ve seksi gözükmediğime eminim...
*sigh*
Nazar değdi bana ya...Gözü çıksın her kimse.

22 Eylül 2009

Ağızla İçme Bilinci



"Şerefe!!"


İçtiğiniz ister köpek öldüren olsun ister Melon Mint Mojito,alkol çok güzel bir şeydir.İçmesi ayrı zevkli,yaptığı kafa ayrı zevklidir.Bu hoş şeyin dünyada muadili yok bence.
Kötü yanı yok mu? Aslında işin suyunu çıkarmazsanız her allahın günü içmezseniz ve bir iki kadehte durursanız pek yok.Fakat kaptırıp giderseniz hem kendinizi hem de yanınızdakileri kötü durumlara düşürebilirsiniz.Ertesi sabah yaşayacağınız baş ağrılarını ve mide bulantılarını hiç söylemiyorum.

Peki bu konu nerden çıktı..Şurdan,

Geçen gün ailem ve 2 aile daha ramazan ertesi özgürlük hissiyle önce rakı-balık sonra da Çeşme'nin son demlerinin tadını çıkarmak üzere bir otelin barında içme keyfi yaptık.Ortamdaki herkes hafif çakırkeyf olmasına rağmen aramızda 55+ yaşlarında bir amcada gözler kaydı,yüz kızardı,bildiğimiz sarhoş oldu.Eşi de yanımızda olmasına rağmen gerek şarkı söyleyen kız olsun,gerek içkileri çerezleri getiren zavallı garson kız olsun herkese asılmaya başladı.Almancayı çok iyi konuştuğundan(!!),otelde 6 kişilik oda tutup oteldeki tüm garson kızları ve şarkı söyleyen kızı toplayıp geceler geçirmekten,hayata bir daha gelse herkesi elden geçireceğinden bahsediyordu.Eşinin umursamasını ve müdahale etmesini beklersiniz,kadında tık yok! Ben bile utandım,kadın kafasını çevirip bakmadı bile.Hatta gülüyodu adama..Ne biçim ilişkiyse bu.Bir de 25 yıldır evlilermiş.Rezillik..

Gece Çeşme gecelerinin geleneksel sonu olan çorbacıya gitmeyle bitti.Çorbacının garsonları bıyıklı öküz gibi adamlar olduğundan kimseye asılamadı tabii ama kaderin cilvesi, masada tam karşıma denk geldi.Çorba eğilerek içilen bir şey olduğundan ve bluzum biraz geniş yakalı olduğundan,karşımdaki de gözümde pek hayırlı biri olarak görünmediğinden olur da ben farketmeden gözü kayar diye şekilden şekile girdim.
Sinir bozucuydu..

Ağzımızla içelim,içmeyenleri döveli..ehm..uyaralım,engelleyelim falan.