01 Mart 2010

Böyle Moda Olmaz Olsun

Modayı severim, Fashion TV ye denk geldiğimde kızların ne kadar ince olduğuna ve asla öyle olamayacağıma değil kıyafetlere bakarım,bloglardan yeni tarzları takip ederim,Alexander McQueen'in(Allah rahmet eylesin) bir moda dahisi olduğuna inanırdım,bazı klasik parçalara taparım(misal Louboutin'in kırmızı tabanları).
İnsanların "Moda işte ehöh.." diye abuk subuk şeyler giymesine de bir raddeye kadar kendini ifade etmek,değişik kombinler yaratmak,hatta "kültür vasıtasıyla ulaşmak ve çeşitliliği kutlamak" diyerek katlanırım,desteklerim.
Yer yer ben de mütevazi ve manyağı bol İzmir'imde saçmalıkla güzel kombini ayıran çizgiyi bol bol esnete esnete bir şeyler giyer çıkarım.

Dolayısıyla ben giyim konusunda fazlaca ilgili,fazlaca hoşgörülü bir insanım.
(Koca poposuna bakmadan tayt giyenler,taytın üzerinden selülitleri filan belli olanlar,sağından solundan yağlarını pörtlete pörtlete cart renklerde sıkı,abuk sabuk şeyler giyenler hariç tabii...Çeşitliliği kutlamak bir yere kadar)

Ama soruyorum size
"Bu...Bu nedir bu?"
O amcanın kafasındaki şey...Şey diil mi o şey?
Ben mi fesadım yoksa?

Not:Bu foto postmodernism temalı bir fashion showa katılan kişilerden 2sinin fotoğrafıdır tarafımdan bir moda bloggerının blogundan alınmıştır ve bence "postmodern fashion" diye geçinen herkes bu şekildeyse eğer,post modernizm'in b.ku çıkmış durumdadır afedersiniz.

28 Şubat 2010

Ve Tanrı Erkeği Yarattı...



"Mehmet Günsur’lardan daha çok olsun bu ülkede... Amin!"
(Aslen Ayşe Arman'ın lafı ama katılmamak pek elde değil.)


Bugün kahvaltımı yaparken gazetede gördüm bu güzel röportajı.Ayşe Arman gitmiş Mehmet Günsur'la röportaj yapmış.Okuduğum kadarıyla Mehmet Bey(ya da kendi deyimiyle Memo) baya "dolu" diye tabir ettiğimiz insanlardan.Zeki,başarılı,fikirleri akılcı.

Bana sorarsanız Johnny Depp'ten bile daha seksi.
(Evet bu benden gelebilecek büyük bir iltifattır.)

"Yakışıklı değil ama sempatik" ile "Yakışıklı ama soğuk nevale" erkeklerini kıskançlıktan çatlatacak kadar yakışıklı,çekici,sevimli,zeki,seksi,sıcak ve her ne kadar güzel iltifat varsa ondan işte.

Hatta röportajın fotoğraflarını gazeteyi bilimum kahvaltılıkların üzerinden haşır huşur açarak babama bile gösterdim.
Babam bile "Evet yakışıklı çocukmuş.İtalyanlara benziyor."dedi.
Ki, bu bir erkekle ilgili olarak babamdan alınabilecek en büyük iltifatlardandır.

Üstelik oyunculuğu da iyi.Üstelik bir de türk.
Maşallah.
*insert nazar boncuğu here*

Tanrı erkeği yaratmış,üstelik Türkiye sınırları içerisinde.Sonra da gitmiş bir İtalyan'a yar etmiş.
Türk kızları pek farkına varamamış bu cevherin sanırım.Röportajda söylediği kadarıyla karısına deli gibi aşık,hatta Ayşe Arman'ın "Ona tamamen kendinizi teslim olmuş gibi mi hissediyorsunuz?" sorusuna "Hayır,hayır! Biz sarılmışız,onunla birlikte uçuyoruz.Hissettiğim bu..." diyebilecek kadar şairane ve romantik bir kişilik.

Hatta içimdeki romantik kız röportajı okurken "Adam gerçek olamayacak kadar mükemmel yahu!!" diyor.Ama onu susturuyorum.Çünkü Memo gerçekten de Disney filmlerindeki prensler gibi.

Ama kendisinin "Sahipli" olmasının yanı sıra bir de iki çocuğu var.
(Fotograftan hiç öyle göstermiyor di mi?)
Bu gerçekle ilgili olarak ilgili kendime hakim olamayıp
"vay anam vay neler dönmüş serhat ya" diyorum ve salyalarımı silip ortamdan uzaklaşıyorum.

Ayşe Arman'a katılıyorum bir de,
"Mehmet Günsur'lerden daha çok olsun bu ülkede...Amin!"
(En azından görsel zevkimiz için =) )




Of Çok Tembelim

Biliyorum çoook uzun zamandır yeni bir şeyler yazmadım.
Neden bilmiyorum,gün içinde minimum 3-5 kere "Evet bu konuda yazabilirim." diye celallenip sonra yazmayı unutuyorum.Ben hatırlayana kadar da konuyu unutmuş oluyorum veya konu hakkındaki süper fikirlerin uçup gidiyor.
Bir arkadaşımdan özenip kendime çok hoş minik bir deftercik aldım.
Hatta defter şurda görülebilir.

Bu defterciğin alınmasının amacı,aklıma bir şeyler geldiğinde hemen not alabilmek,gerektiğinde de "yapılacaklar listesi" tarzı bir şey tutabilmekti.Fakat defter bana bakıyor ben deftere bakıyorum.O kadar güzel ki,resmen kullanmaya kıyamıyorum.Seviyorum,"Kıymetlimsss" diyorum deftere filan.

Ne olacak benim bu halim yaaa...

Neyse,çok yakın zamanda narin parmaklarımı klavyeye vura vura yazıcam bir şeyler.
Olur da aklınıza fikir gelirse hiç çekinmeyin yazın bana =)