08 Ağustos 2009

Kenan in Da House !!



Öncelikle alakasız olacak ama yukarıdaki resmi pek beğendim.Slim-fit takımları ve bu tarzı zaten severim.Pek yakışmış,pek güzel olmuş Kenan'a.Haftanın şıkı seçiyorum onu.

Neyse konuya girelim;

7 Ağustos gecesi yani bu yazıyı yazdığım sırada dün,Babylon Alaçatı'da muhteşem bir Kenan Doğulu konseri vardı.Şimdiye kadar gittiğim konserler içinde en çok eğlendiğim ve en çok yorulduğum konserlerden biriydi.

Kenan Doğulu diye gittik, Bora Uzer'dir, adını bilmediğimiz zenci bi arkadaştır, ne bileyim İlhan Erşahin'dir bir sürü konuk sanatçı çıkardı sahneye.Bir ara bi amca gitarını almış, MJ'in ünlü Billy Jean'ıyla solo atıyordu.Baya güzeldi.Keşke Bora Uzer "Aramızda Bir Gerginlik mi Var?"ı da söyleseydi..

Çalınan parçalar ilk başta yeni albüm ağırlıklı olsa da, "Sımsıkı" ya,"Roma'yı da Yakarım"a kadar uzanan geniiiiş bir nostalji repertuarına da sahipti.Ki benim en çok eğlendiğim kısımları da onlardı.
Konser 3,5-4 saat kadar sürdü.Kenan Doğulu totalde 5 kez falan hadi iyi geceler diyip gidemedikten sonra ve konseri bitirdikten sonra arkasından çıkıp 2-3 parça daha söylediği bis eninde sonunda bittiğinde zıplayıp dans etmekten ayaklar haşat,bağıra çağıra şarkı söylemekten sesler çatallı,ayakta durmaktan dizler titrer haldeydik.

Oturacak bir yer bulup biraz dinlendikten ve kalabalık hafifledikten sonra geri dönmeye karar verdik.Tabi o saatte Babylon Alaçatı'dan insanlığın yerleşke olarak belirlediği bilimum beldelere gidebilen bir taksi bulamamamız da bizi ayrıca mutlu etti.Neyse eninde sonunda zor da olsa bir adet normal taksi bulduk,korsan taksilere binmek zorunda kalmadığımız için tenhalıkta bayıltılıp böbrekleri sökülmekten kurtardık.
(Evet bazen kendime engel olamayıp düşünüyorum neden böyle süper komplo teorileri kurabilen arkadaşlarım var diye..)

Sevgili okuyucalrımın merak edeceğini düşünerek paylaşımcı ve imrendirici gazetecilik adına hemen kendi ellerimizle çektiğimiz konser fotosunu paylaşayım:
(Cep telefonuyla çekilmiş bir foto,über netlik beklemeyin tabii..5MPle anca bu kadar..)


Gözlemler:

1-Babylon Alaçatı ebesinin nikahında bir yer,dolayısıyla taksiye sağlam para veriliyor.12'den önce Sheraton-Babylon 22TL,12'den sonra Babylon-Alaçatı 30TL
2-Taksi bulmak işkence.Taksiyle gidip dönme planlarınız varsa önceden numaralarını alın.Orda taksi kesin vardır falan demeyin yalan o.
3-Hatta düşündüm de,siz en iyisi arabası olan bir arkadaşınızı kafalayın da sizinle beraber gelsin dönsün.İşkence resmen taksi olayı.
4-Babylon'daki konserlerin biletleri Biletix'ten de alınabiliyor.
5-Konserden sonra Babylon'da bi numara yok.Atlayın gidin,"Aman yorulduk oturalım şurda" moduna girerseniz kalırsınız orda direk.
6-Babylon Alaçatı'nın kapısında 15 yaş altı giremez falan gibi bir kural konmalı.(Nolur ya..)
7-Tüm o manyakça danslardan sonra Alaçatı'daki Kumrucu Hikmet için kesinlikle +rep."Çılgın" yiyin.

Hiç yorum yok: