22 Temmuz 2009

Suri Cruise...My Fav Style Icon!

Ben çocukları pek sevmem, bunu yakın arkadaşlarım bilirler.Çok ses çıkarırlar,iki dakika durmazlar,her yeri karıştırırlar,her şeyden çabucak sıkılırlar,kırar dökerler,çığlık çığlığa ağlarlar ve insanı çileden çıkarmaya çok meyillidirler.Bir arkadaşa göre ki o burayı okuyunca kendini hemen tanıyacak,çocuklar Gremlin gibidirler.

Ama bir çocuk var ki,o çocuklar hakkındaki tüm algımı değiştirdi.
Bu velet benim gibi bir anti-çocuk hatununun bile bir anda "Aman allahım bundan istiyorum ben!!" diye çığlık atmasını sağlamış bir velet.Sevimliliği şirinliği,allah vergisi gözleri bir yana ben bu kızın hareketlerine,giyimine,bakışına,duruşuna bitiyorum.

Zaten kendisi şu anda Victoria Beckham gibi ünlülerin de içinde bulunduğu stil ikonları listesinde,yalnızca daha genç bir yaş aralığını temsil etmekte=) Her temsil edişinde de dünyanın dört bir yanından binlerce hatunun "Yerim seniii..şirinliğe baak" diye delirdiğine eminim.hehe

Yani bakıyorum da hakikaten günün birinde çocuğum olacaksa benden böyle bir şey çıksın!!

Tabii şöyle ufak bi problem var,babası Tom Cruise annesi Katie Holmes.Bu gen birlikteliğini benim bedenimde nasıl yaratıcaz orası büyük bir sorun :D Bu postu da eternal çocuk sever Ece Hanım'a ithaf ediyorum.
Yirim ya..

Alttaki resmi koymayacaktım esasında ama bu tarz,bu leggings,bu babetler..Of of :D hehehe
Çocuğum olunca bi giydircem ki yanında "evin gündelikçisi hanımının kızını hava almaya çıkarmış" gibi kalcam.Zaten küçükken de evcilik oyunundan nefret eder,Barbie'leri pek severdim.

Bu arada Suri İbranice'de Prenses,Pers dilinde (o neyse artık? Farsça mı acaba?) Kırmızı Gül anlamına gelmekteymiş.Farsça değişik bir isme sahip olan ben,günün birinde kızım olursa bu ismi kesinlikle düşünebilirim,evet..
Şu muhabbetleri ben yapıyorum ya..Dünyanın sonu geliyor sanırım..

3 yorum:

Lexius dedi ki...

Allahım allahım ne acayip veletler yaratıyosun :D genelini hiç sevmem de şu velet için Ahenk ' e katılıyorum gerçekten :D ne tatlı yaaa istiyorum :(

Ece dedi ki...

eternalcocuksever:D

Afush dedi ki...

Degil misin? :D