16 Ekim 2010

Kardashianların Bişeyleri




Kardashian ailesini biliyorsunuzdur herhalde.Porno skandallarıyla ve devasa poposuyla ünlü Kim Kardashian,adının aslında "C" ile başlaması gerekiğini düşündüğüm ayı gibi bir diğer kardeş olan Khloe Kardashian, ne halt ettiklerini bilmediğim bir kaç kardeş daha,bir anne ve bir üvey babadan oluşan bir aile.
Türkiye'de Digitürk Show Plus veya E! Entertainment kanallarında "Keeping up With The Kardashians" reality showunda izleyebileceğiniz gibi hayatlarını bir güzel kameralar önünde yaşıyorlar veya "fake"liyorlar.
Neyse konu bu değil,bugün Kim'in W dergisi için verdiği çıplak pozları gördüm.
Amerikalıların bayanlar için kullandığı "curvy" ve "voluptious" kelimelerinin tam anlamını gördüğümü söyleyebilirim bu pozlarda.Türklerde ise konuyla ilgili "G.te bak çay demle." diye bir laf var ama %100 türk olan bir erkeğin bu pozlara baktıktan sonra "Kahvehane açılır onla." yorumunu yaptığına şahit oldum,resimlere bakarak kararınızı siz verebilirsiniz =)

Bu hatunun vücudunda(en azından gögüs ve popo kısmlarında) büyütmeyle alakalı bir estetik operasyon yok.Selülitle ilgili olabilir,ama zaten photoshopla selülit yok etmek 10 saniye filan alıyor dolayısıyla bu resimlere bakarak o konuda yorum yapamıyorum.
Resimleri ortaya koymadım,çünkü bir anda kocaman bir popo ve memelerle karşılaşmak istemeyenler olabilir.O yüzden aşağıdaki iki linke eğer bakmak istiyorsanız tıklayabilirsiniz.Resimler "thehollywoodgossip.com" sitesinden alınmıştır ve sansür içermektedir.

(Sansüre rağmen +16 falan olabilir sanırım.Devasa bir popo görerek terbiyeniz bozulacaksa veya bir şekilde rahatsız olacaksanız tıklamayın. )

2 yorum:

Unknown dedi ki...

Ay parçası gibi maşallah

Afush dedi ki...

Benim gibi terbiyesiz arkadaşlarım olduğu için ne kadar mutluyum ahahahaha :D:D