02 Mayıs 2010

İnandık, Oldu !

En çok kulladığım cümlelerden biri "İnanırsak olur bence." İşin güzeli bu lafı lafın gelişi değil,gerçekten inandığımdan söylüyorum.
Her neyse,şu anda evrene öpücükler yollarken kendime çekebildiğim olayların kapasitesine de hayranlık duymaktayım.Ben ki, çırpı bacaklı kızların fanı olmasam da ince bacaklı hatun kişilere imrenme ve kıskançlık dolu bakışlarımı yönelten,çaktırmadan nazarımı değdiren ve "Eskiden kadının etli butlusu makbulmüş,rönesans dönemindeki eserlere bak mesela,tablolarda kadınlar bildiğin koca popolu,bacaklar kafam kadar.Şimdi varsa yoksa iskeletorlar,varsa yoksa şok diyetler.Kadın dediğin etli butlu olur...ühühühü zayıf olmak istiyorum popom kocamaağn,tombikleri sevin yine ühühühü." diyen bir kişiydim.
Ta ki bu güne kadar.

Hayır, bir sabah kalkıp aynaya baktığımda popomun 34 bedene dönüştüğünü farketmedim.(Aslında fena olmaz.hmm..öhöm)Yok öyle bir şey,ama güzellik algısının hızla değiştiğini okudum internet sitelerinde.
Bakınız ne demişler.

"Kalın bacak yeniden moda"
"Kalın bacak moda oldu"

Daha fazla başlık vermeyeyim,siz anladınız ana fikri.

Kalın bacağın yeniden ilgi duyulan,güzel kabul edilen bir özellik olduğuna da seksi bulunan,vücutları takdir edilen,beğenilen bayanları örnek göstererek karar vermişler sanırım.(bkz.Beyonce,Lily Allen,hatta Michelle Obama? :D)

Gayet güzel görünüyo bence burda.

Kadın dediğin etli butlu olucak ekolünün geri gelmesine ne kadar sevinsem azdır =)



Zaman bu tombik bacaklara rağmen daisy duke şortları,mikro minileri giyip dolanma zamanıdır.
Deniz kenarında pareoları çıkartıp kalın bacaklara,büyük kalçalara güneş yüzü gösterme zamanıdır sevgili baldır bacakdaşlarım.
Yürüyün be kim tutar bizi.

Ah evet "beğenilen kadın" resmini göstermişken bu bacağa ve popoya daha detaylı bakalım.
Hemen aşağıda bir önceki fotonun arkadan görünen hali bulunmakta.

Ya evet...Böyle işte.Fecaat.


Bu arada resme bakınca derdim anlaşılmıştır muhtemelen ama,evrenden ikinci ricam selülitlerin "gamze gibi ya çok çekici bence" olarak algılanması,"eöööö ne yivrenç" denmemesi,sevilesi şeyler olarak kabul edilmesinin sağlanması.Çünkü kalın ama selülitsiz bacak sahibi olmak çok çok çok zor bir iş,zaten bu selülit derdi de çok fena bişiy.Bi türlü gitmiyolar filan..Bakın Lily Allen bile o kadar paraya böyle bacaklarla geziyo.
Bir müdahale şart.Onunla da bir ilgileniverirsen çok sevinicem sevgili evren.

O değil de söylemeden geçemiyorum,ben plaja gitmiyorum bundan daha az selülitli bacaklarımla,kadın dünyaca ünlü olup sahnede açıyo selülitleri.Özgüvene geldim,gidemiyorum.Helal sana lily abla.

Not:Resimler perezhilton.com dan alıntıdır./Pics belong to perezhilton.com

2 yorum:

Ege Sağın dedi ki...

selülit diye tag olması şahane :D

Kadının etlisi butlusu güzeldir bence de, ele gelmeli biraz öyle iskeletor olmamalı. Ama bir yandan da selülit asla gamze gibi ne güzel denen bir şey olamaz malesef :( keşke olsa, o zaman güzel bacak sayılarında ciddi bir artış olurdu :D

herneyse yine çok şukela yazmışsın takdir ettim, repine bandım

jojo javel dedi ki...

Ben bakmam, bakmadim da simdiye kadar sevgililerimin selulitlerine, dokununca da hissedilmiyor bu melet zaten. Sonucta bugune kadar hep hayatimda guzel bacakli kadinlar oldu :) Bir de bunun bir yasi filan yok mu yahu? Bu yasinda selulitlerinden bahsetmissin ayrica. Spor yapiyorsun derhaaallll! TandT