28 Şubat 2010

Of Çok Tembelim

Biliyorum çoook uzun zamandır yeni bir şeyler yazmadım.
Neden bilmiyorum,gün içinde minimum 3-5 kere "Evet bu konuda yazabilirim." diye celallenip sonra yazmayı unutuyorum.Ben hatırlayana kadar da konuyu unutmuş oluyorum veya konu hakkındaki süper fikirlerin uçup gidiyor.
Bir arkadaşımdan özenip kendime çok hoş minik bir deftercik aldım.
Hatta defter şurda görülebilir.

Bu defterciğin alınmasının amacı,aklıma bir şeyler geldiğinde hemen not alabilmek,gerektiğinde de "yapılacaklar listesi" tarzı bir şey tutabilmekti.Fakat defter bana bakıyor ben deftere bakıyorum.O kadar güzel ki,resmen kullanmaya kıyamıyorum.Seviyorum,"Kıymetlimsss" diyorum deftere filan.

Ne olacak benim bu halim yaaa...

Neyse,çok yakın zamanda narin parmaklarımı klavyeye vura vura yazıcam bir şeyler.
Olur da aklınıza fikir gelirse hiç çekinmeyin yazın bana =)

6 yorum:

Ece dedi ki...

hem güzel defterlere sadece not almaya kıyamıyorum hem de aklıma bazen bişeyler geliyor ve yazmak istiyorum. naptım biliyo musun, güzel bi kutu aldım ve itiraf ediyorum uğraşıp renkli kağıtları ufak ufak kestim(mesela bi a4 kağıttan 6-8 tane çıkıyo gibi düşün) her yere bu kağıtlardan koydum ve aklıma geldikçe tarih de atıp bu kağıtlara yazıyorum. sonra da güzelim kutuma atıyorum. boş vaktim olursa da ne yazmışım geçen günlerde diye o kağıtların hepsini inceliyorum. bunu yapabilirsin gibi geldi de ne cok yazdım be

Ece dedi ki...

he bi de o güzel kıymetli defterine hoş quote'lar ve güzel şiirleri not alabilirsin. kitaplardan birkaç bölüm vesaire. hoş şeyler..

Afush dedi ki...

Kıymetli defterimin bekaretini çoktan bozdum.Bu sabah kalemi elime alıp yapmam gerekenlerin listesini yazarak başladım işe =)

Ece dedi ki...

peki bakalım.. nerden aldın btw? benim de güzel ama çok güzel bir defter bulup ona düşüncelerimi ve hikayelerimi yazmak istiyorum da =/

Afush dedi ki...

Kıbrıs şehitlerindeki iletişimden aldım.
Biraz pahalı ama uzun zamandır bakışıyorduk kendisiyle ama alıpta ne yapacağımı bilemediğimden bu kadar para verilmez şimdi demiştim.
Çok hoşuma gitti napıyım. :D

Ece dedi ki...

i know how it feels. güzel defterleri gözüme kestirip kestirip ama emin olmalıyım cnkü çok para bu =( diyorum. ayayayayy persembe cuma bi ara gitsem de baksam bari. =/ saolasın bayan