28 Aralık 2009

Loserların Yılbaşı Planları



Yılbaşı planlarımı soran bazı sevgili arkadaşlar var.
Onlara tek ve bir kereliğine cevap vericem,daha da sormasınlar.

Yılbaşında almayı planladığım bi achivement var onun peşinde koşucam.
İşte aşağıdaki.



ve ayrıca meraklıları için:


Evet yeni yıldan hiç bişiy beklemiyorum.Gelmesinin 15 gün sonrasında finaller başlayan hiç bir yeni yıldan bir şey beklemem ben.İki yüzlü,dost görünüp düşman olan,saman altında su yürüten şerefsiz arkadaş gibi bi görüntüsü var hemen finali dayayan yeni yılın.

Acaba dünyadaki diğer tüm loserların %80 i gibi yeni yıla über "Victoria's Secret Yeni Yıl Defilesi" izleyerek mi girsem?En azından gözüm moda görür,saat 12'de defileyi izledim diye yeni yılda tüm üşengeçliklerimi bırakıp kendimi spora ve sağlıklı yaşama verip o mankenlerin çeyreği kadar taş olacağıma inanmasam da 2010'da belki bi kaç tane zımbırtı alabilirim Victoria's Secret'tan.

Fena fikir değilmiş.

Yazılarımı okuyorsunuz biliyorum.Misafir sayacım var hehe.
Bi kere de yorum yazın be.
Napıcaksınız yılbaşında?
( Valla yancı olmıycam,beni de alın demiycem =) )

6 yorum:

Ege Sağın dedi ki...

Benim hala programım yok =( WoW da oynamıyorum ki achievement aliim.. ÖYle mal mal oturcam heralde, içerim..

Ece dedi ki...

okuyorum öyleyse yazayım, finallerimiz yılbaşından 2 gün önce başlayıp hemen sonrasındaki hafta devam ediyor. Nankörlük yapıyorsun üni.ne ayıp:P

Lexius dedi ki...

içimden hiç bişey yapmak gelmiyo benim . zira sağolsun insanlar bütün planların içine ettiler -.-'

Afush dedi ki...

@Ege
See you at msn babe :D As usual tabi.

@Ece
Sizinki çok daha fenaymış.Yazık.Okulunuzun sınav yapma konusunda hiçbi sınırı yok,ben bunu anladım yani.Kıyamet o an kopuyo olsa şu sınavı bitirdikten sonra çıkabilirsniz bide yarına sınav dicek gibi bi halleri var.

@Lex
Yazık sana.Olsun umudunu kaybetme.Koca İzmir'de ya da başka bi şehirde yeni bi plan daha bulunur eğer ararsan.Ya da achivement güzel.Sen de alırsın :D

Barış dedi ki...

Yılbaşında Beşiktaş'ta, arkadaşımda olucam. Ama orada olma sebebim yeniyıla giriyor olmamız değil. Yeniyılın gelmesine sevinmekten çok eskiyılın bitmesine üzülüyorum ben. Bu kederle içerim ben o akşam (8).

Ege Sağın dedi ki...

Sevgili dostum Ahenk, programım oluştu. Achievementında başarılar dilerim canımcım :) Ben de vasatın üstünde eğlence umuduyla bi psrtiyr gidiyorum. Kısmet artık..